Sitemiz hakkında görüşlerinizi bildirmek ister misiniz?
Sitemizi değerlendiriniz
Görüş ve Önerileriniz
kapat
Sepetinizdeki tüm ürünler silinecek. Onaylıyor musunuz?
Toplam Tutar0,00₺
Sepete Git

Barkod
9786256780217
ISBN
978-625-678-021-7
Sayfa Sayısı
336 Sayfa
Ürün Ebatı
13.5 x 21 (cm)
Dil
,
Cilt Durumu
Ciltsiz
Baskı Sayısı
1
Basım Yılı
11.2023
Kitap Boyutu
Normal Boy
Yazarlar
0 Yorum
%22
indirim
179,00
139,62
Kazanılan Puan: 417 NP Yaklaşık 1-3 iş gününde temin 34,91₺'den başlayan taksit avantajı
Teslimat Seçenekleri
Sepet tutarı 200₺ ve üzeri olan siparişlerinizde kargo ücretsiz
Kargo ödeyen kitaplardan birini sepetine ekle tüm siparişin ücretsiz kargo olsun.
Kargo ödeyen kitaplar için tıklayın.
Favorilere Ekle
Paylaş
Kitap Hakkında
Ödeme Seçenekleri
Yorumlar

Sadakat, ihanet ve onur gibi klasik temaları işleyen Alevler Kenti, Jon Land’e göre Amerika’nın yaşayan en büyük suç yazarı” Don Winslow’dan Baba, Kumarhane ve Sıkı Dostlar gibi büyük romanların geleneğini sürdüren çağdaş bir başyapıt, heyecan verici bir destan.

İki suç imparatorluğu birlikte tüm New England’ı kontrol etmektedir. Ta ki güzel bir kadın İrlandalılarla İtalyanların arasına girip birbirlerini öldürecekleri, bir ittifakı yok edecekleri ve kenti alevler içinde bırakacakları savaşı başlatana kadar. 

Danny Ryan daha “yasal” bir hayatın ve gün ışığı altındaki bir yerin özlemini duymakta. Kanlı çatışmalar, ceset üstüne ceset yığıp kardeşi kardeşe düşman ederken Danny kendi sınırlarını aşmak zorunda. Korumaya yemin ettiği ailesini ve ailesi gibi sevdiği arkadaşlarını kurtarmak için hem lider hem acımasız bir stratejist hem de kazananların hayatta kalıp kaybedenlerin öldüğü hain bir oyunun ustası olur.

Providence’ın cesur sokaklarından Hollywood’un ışıltılı ekranlarına ve Las Vegas’ın altın kumarhanelerine, iki rakip suç ailesi yalnızca birinin ayakta kalacağı bir savaşı tetikler. Kazanan hanedanlık kuracaktır.

“Mükemmel. Son derece kıvrak bir zekânın ürünü bir üslup. Alevler Kenti bir çırpıda coşkuyla okunacak bir yapıt.”
–Stephen KING

“Alevler Kenti, Baba’dan (Puzo) bu yana yazılmış en iyi gangster romanı.”
–Steve CAVANAGH, Eddie Flynn serisinin çok satan yazarı

“Don Winslow suç romanların en iyileriyle boy ölçüşebilir: Mario Puzo, George Higgins, Elmore Leonard. Kötü adamlar konusunda çok başarılı ve Alevler Kenti onun şimdiye kadarki en acımasız kitabı. Mutlaka okumalısınız.”
–Joe HILL, New York Times çok satan yazarı


Yazar Hakkında:
 
Don Winslow, Bir denizci ve bir kütüphanecinin oğlu olan Winslow, Rhode Island’ın küçük bir sahil kasabasında kitap ve hikâye anlatma sevgisiyle büyüdü. On yedi yaşında Nebraska Üniversitesi’nde gazetecilik okumak için ayrıldı ve bu­rada Afrika Çalışmaları alanında derece aldı. Üniversitedeyken Güney Afrika’ya yaptığı seyahat, bu kıtayla yaşam boyu sürecek bir ilişkinin kıvılcımını ateşledi.

Winslow’un seyahatleri onu Kaliforniya, Idaho ve Montana’ya götürdü, ardın­dan yazar olmak için New York’a taşındı, hayatını sinema salonu yöneticisi ve daha sonra Times Meydanı’nda özel dedektif olarak kazandı – “Mickey Mouse orayı ele geçirmeden önce.” Askeri Tarih alanında yüksek lisans yapmak için ayrıldı ve Dışişlerine girmeyi planladı ancak bunun yerine Kenya’da bir ark­adaşının fotoğraf safari şirketine katıldı. Orada gezilerin yanı sıra güneybatı Çin’de yürüyüş gezileri düzenledi ve daha sonra İngiltere’nin Oxford kentinde yazları Shakespeare yapımlarını yönetti.
Asya, Afrika, Avrupa ve Amerika arasında gidip gelirken Winslow, Edgar Ödülü’ne aday gösterilen ilk romanı A Cool Breeze On The Underground’u yazdı. Eşi ve küçük oğluyla birlikte Winslow, çoğunlukla Kaliforniya’da olmak üzere araştırma işine geri döndü ve ailesiyle birlikte yaklaşık üç yıl boyunca otellerde yaşadı, davalarda çalıştı ve dava danışmanlığı yaptı. The Death and Life of Bobby Z adlı romanının film ve yayın anlaşması Winslow’un tam zaman­lı yazar olmasını ve birçok kitabının mekânı olan sevgili Kaliforniya’sına yer­leşmesini sağladı. Televizyon ve sinemaya yönelen Winslow, arkadaşı Shane Salerno ile birlikte UC/Undercover adlı bir televizyon dizisi yazdı ve ikisi bir­likte Savages adlı romanının senaryosunu yazdı.

Romanları Oliver Stone, Michael Mann, Martin Scorsese, Ridley Scott, Rob­ert DeNiro ve Leonardo DiCaprio gibi film yapımcıları ve oyuncuların ilgisini çekmiştir. Twentieth Century Fox, The Cartel ve The Power of the Dog’un yanı sıra bir New York Polis Departmanı polisi hakkındaki bir sonraki romanını da satın aldı. Daha önceki kitapları Savages ve The Death and Life of Bobby Z de filme çekilmişti.

Winslow, romanlarının yanı sıra Esquire, LA Times Magazine ve Playboy gibi dergi ve antolojilerde çok sayıda kısa öykü yayımlamıştır. Köşe yazıları Vanity Fair, Vulture, Huffington Post, CNN Online ve diğer yayın organlarında yer aldı.

Winslow, Raymond Chandler Ödülü (İtalya), LA Times Kitap Ödülü, Ian Fleming Gümüş Hançer (İngiltere), RBA Edebiyat Ödülü (İspanya) ve diğer birçok prestijli ödülün sahibidir.
Otuz bir yıllık eşiyle birlikte Kaliforniya’da yaşamaktadır.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 50₺ ve üzerinde olmalıdır.
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin139,62 ₺139,62 ₺
2 Taksit69,81 ₺139,62 ₺
3 Taksit46,54 ₺139,62 ₺
4 Taksit34,91 ₺139,62 ₺
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin139,62 ₺139,62 ₺
2 Taksit69,81 ₺139,62 ₺
3 Taksit46,54 ₺139,62 ₺
4 Taksit34,91 ₺139,62 ₺
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin139,62 ₺139,62 ₺
Kampanyalarımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olabilirsiniz.
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. Kültür Mah. Mithatpaşa Cad. No : 74 B- 01/02 Kızılay / Çankaya / Ankara
    2023 Copyright ©atlaskitap.com
    Tüm hakları saklıdır | Kredi kartı bilgileriniz 256Bit SSL sertifikası ile güvende.
  • Troy
  • Card Finans
  • Word Card
  • Bonus Card
  • Maximum Kart
  • PTT
  • Havale
  • Master Card
  • Visa Card

Mesajınız iletildi

En kısa sürede size dönüş yapılacaktır