Sitemiz hakkında görüşlerinizi bildirmek ister misiniz?
Sitemizi değerlendiriniz
Görüş ve Önerileriniz
kapat
Sepetinizdeki tüm ürünler silinecek. Onaylıyor musunuz?
Toplam Tutar0,00₺
Sepete Git
Ebeler ve Ebelik Öğrencileri İçin

Normal Doğum ve Sonrası Dönem

İstanbul Tıp Kitabevi

Barkod
9786059528924
ISBN
978-605-952-892-4
Sayfa Sayısı
518 Sayfa
Ürün Ebatı
13.5 x 21 (cm)
Dil
Türkçe,
Cilt Durumu
Ciltsiz
Baskı Sayısı
1
Basım Yılı
0.2018
Kitap Boyutu
Normal Boy
Yazarlar
0 Yorum
%1
indirim
155,25
153,70
Kazanılan Puan: 459 NP 38,42₺'den başlayan taksit avantajı
Teslimat Seçenekleri
Sepet tutarı 200₺ ve üzeri olan siparişlerinizde kargo ücretsiz
Kargo ödeyen kitaplardan birini sepetine ekle tüm siparişin ücretsiz kargo olsun.
Kargo ödeyen kitaplar için tıklayın.
Favorilere Ekle
Paylaş
Kitap Hakkında
Ödeme Seçenekleri
Yorumlar

Ebeligˆin profesyonel bir meslek olarak, kendi bilimsel bilgi birikimini olus¸turması, ebe- lik bakımı ve uygulamalarını bilimsel bilgiye dayalı gerc¸ekles¸tirmesi son derece o¨nem- lidir. C¸u¨nku¨ ebelik, sagˆlıgˆa ilis¸kin bu¨tu¨ncu¨l ve insancıl yaklas¸ım ile sagˆlık hizmetleri kapsamında, sagˆlıgˆın degˆerlendirilmesi, kapsamlı bilgi ve becerileri ile tu¨m kadınları gebelik o¨ncesi, gebelik, dogˆum, dogˆum sonrası su¨rec¸lerde ve yenidogˆanın, ailenin ve ic¸inde yas¸adıgˆı toplumun degˆerlendirmesinde ku¨ltu¨rel bakıs¸ ac¸ısı ile birlikte yeterlilikle- re dayalı yaklas¸ımları olan dinamik ve o¨zerk rolleri olan bir alandır.

U¨lkemizde Ebelere o¨zgu¨ yazılan Tu¨rkc¸e kitap sayısı yeterli degˆildir. Lisans egˆitiminin tu¨- mu¨nu¨ kapsayacak anadilde bir kaynagˆa gereksinim oldugˆu du¨s¸u¨ncesinden yola c¸ıkarak do¨rt kitaptan olus¸an (“Dogˆum O¨ncesi Do¨nem-I, “Dogˆum O¨ncesi Do¨nem-II”, “Normal Dogˆum ve Sonrası Do¨nem”, “Riskli Dogˆum ve Sonrası Do¨nem”) eserin ebelik lisans programının tu¨mu¨nu¨ kapsamasına ve o¨gˆrencilerinin egˆitimi ic¸in gereksinim duyacakları tu¨m bilgileri bu kitapta bulabilmesine o¨zen go¨sterdik. Kitabın ic¸erigˆi, hem u¨lkemizdeki Ebelik Lisans Ulusal C¸ekirdek Egˆitim Mu¨fredat Prog- ramındaki (EUC¸EP) konu bas¸lıklarını destekleyecek hem de ulusal/uluslararası gu¨ncel konulara uygun gereksinimler dogˆrultusunda planlandı. Kitap, o¨ncelikle Tu¨rkiye de he men tu¨m ebelik bo¨lu¨mlerinden o¨gˆretim elemanlarının katılımı ile daha sonra hems¸irelik bo¨lu¨mleri ve alanında uzman digˆer sagˆlık profesyoneli o¨gˆretim elemanları tarafından zengin ve farklı bakıs¸ ac¸ıları ile ders kitabı o¨zelligˆinde hazırlandı. Kitap bu ac¸ıdan bir ilk olma o¨zelligˆine sahiptir.

Kitaba yo¨nelik gelebilecek her tu¨rlu¨ eles¸tiri ve o¨neriler bizler ic¸in c¸ok degˆerli olacaktır. Ebelik lisans egˆitiminde ve bilgilerde olabilecek degˆis¸iklikler ve o¨neriler dikkate alınarak kitabın belli periyotlar ile gu¨ncellenmesini planlıyoruz. Kitabın EUC¸EP mu¨fredatına uygun, nitelikli ve kapsamlı hazırlanmasında katkıları olan bo¨lu¨m yazarı o¨gˆretim u¨yelerine ve kitap yayın evine o¨zenli ve ciddi c¸alıs¸malarından dolayı tes¸ekku¨r ediyoruz. Kitabın u¨c¸u¨ncu¨ bo¨lu¨mu¨ olan “Normal Dogˆum ve Sonrası Do¨nem” kitabı, ulusal c¸erc¸eve- de ebelik lisans egˆitimine o¨nemli bilimsel katkı sagˆlayacagˆına ve o¨zellikle bu alanda c¸a- lıs¸an ebelerin, ebelik lisans ve lisansu¨stu¨ o¨gˆrencileri ile akademisyenlerine yararlanacagˆı o¨nemli bir kaynak olacagˆını du¨s¸u¨nu¨yoruz.

Bizler, ebelerin, kadınların, bebeklerin ve ailelerin yas¸amlarına yapılabilecek katkılara tutkuyla inanıyor, kitabın tu¨m okuyuculara yararlı olmasını diliyoruz.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 50₺ ve üzerinde olmalıdır.
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin153,70 ₺153,70 ₺
2 Taksit76,85 ₺153,70 ₺
3 Taksit51,23 ₺153,70 ₺
4 Taksit38,42 ₺153,70 ₺
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin153,70 ₺153,70 ₺
2 Taksit76,85 ₺153,70 ₺
3 Taksit51,23 ₺153,70 ₺
4 Taksit38,42 ₺153,70 ₺
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin153,70 ₺153,70 ₺
Kampanyalarımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olabilirsiniz.
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. Kültür Mah. Mithatpaşa Cad. No : 74 B- 01/02 Kızılay / Çankaya / Ankara
    2023 Copyright ©atlaskitap.com
    Tüm hakları saklıdır | Kredi kartı bilgileriniz 256Bit SSL sertifikası ile güvende.
  • Troy
  • Card Finans
  • Word Card
  • Bonus Card
  • Maximum Kart
  • PTT
  • Havale
  • Master Card
  • Visa Card

Mesajınız iletildi

En kısa sürede size dönüş yapılacaktır