Sitemiz hakkında görüşlerinizi bildirmek ister misiniz?
Sitemizi değerlendiriniz
Görüş ve Önerileriniz
kapat
Sepetinizdeki tüm ürünler silinecek. Onaylıyor musunuz?
Toplam Tutar0,00₺
Sepete Git
KPSS Temel Kitap Genel Yetenek Genel Kültür

KPSS Temel Kitap Genel Yetenek Genel Kültür

Kelepir Kitaplar+

Barkod
9789944772334
ISBN
978-9944-772-33-4
Sayfa Sayısı
944 Sayfa
Ürün Ebatı
19.5 x 27.5
Dil
Türkçe,
Cilt Durumu
Ciltsiz
Baskı Sayısı
6. Baskı
Basım Yılı
0.2009
Kitap Boyutu
Normal Boy
Yazar
0 Yorum
%30
indirim
24,90
17,43
Kazanılan Puan: 51 NP 4,36₺'den başlayan taksit avantajı
Teslimat Seçenekleri
Sepet tutarı 200₺ ve üzeri olan siparişlerinizde kargo ücretsiz
Kargo ödeyen kitaplardan birini sepetine ekle tüm siparişin ücretsiz kargo olsun.
Kargo ödeyen kitaplar için tıklayın.
Favorilere Ekle
Paylaş
Kitap Hakkında
Ödeme Seçenekleri
Yorumlar
Çalışma hayatına her yıl binlerce katılımın olduğu ülkemizde, iş alanlarının ve istihdam olanaklarının buna paralel artmadığı bir gerçektir. Bugün, özel sektörle birlikte kamu sektörü istihdam alanı oldukça daraltılmış olsa da, hâlâ önemli bir iş alanı olarak görülmektedir. Kamuya olan talebin yüksekliği, oldukça zor ve seçici bir rekabet ortamı yaratmaktadır.
Her yıl yüz binlerce aday bu sınav/sınavlarda ter dökerek, iyi ve sağlam bir gelecek hayalleri doğrultusunda rekabete girişmektedir. Burada yegâne sermayeniz bugüne kadar edindiğiniz bilgi birikiminiz ve yeteneğinizdir. İş hayatında iyi bir geleceğe sahip olmak ve sağlam bir kariyere ulaşmak yolunda gireceğiniz sınav/sınavlara en iyi şekilde hazırlanmak zorundasınız.
Bu sınav/sınavlarda eğitim hayatında uzmanlaştığınız alan dışında birçok soru ile karşılaşacaksınız. Bu aşamada Nobel Yayın Dağıtımın bir kuruluşu olan Nobel Akademi olarak bize düşen; sınava en donanımlı şekilde girebilmeniz için, sınav sistemine ve formatına uygun yayınlarla eksiklerinizi tamamlamanızı sağlamaktır.
Sizleri bu sınava hazırlamak amacıyla, yayınevimizin ve yazarlarımızın yıllara dayanan kanıtlanmış ve perçinlenmiş deneyimleri ile KPSS TEMEL KİTAP (Genel Yetenek Genel Kültür)'ı oluşturduk.
KPSS Temel Kitap ile size, rakiplerinizden bir adım öne geçme, sınavı daha yakından tanıma ve sınava en uygun verilerle hazırlanma olanağını sunmaktayız. Önemli yerlere vurgu yapılarak, uyarı ve püf noktası başlıkları ile hem bilgi hazinenizin genişlemesi, hem de sınavda çıkması olası noktalara dikkatinizin çekilmesi amaçlanmıştır. Bunun yanı sıra vatandaşlık bölümünün son kısmına güncel bölümü eklenerek bu alanda çıkabilecek soruları çözmenizde yardımcı olunmaya çalışılmıştır. Çalışma esnasında son tekrarları yapabilmeniz amacıyla konu sonuna hatırlatıcı ve bütünleyici nitelikte özetler eklenmiştir. Ayrıca, 2004 2009 KPSS sorularından oluşan çözümlü test ve her bölüm ile ilgili 100 sorudan oluşan konu testleriyle anlatım pekiştirilmiş, farklı soru tiplerini analiz etme olanağı sağlanmıştır. Kendinizi test etmeniz ve öğrendiklerinizi görebilmeniz amacıyla da kitabın sonuna 3 adet deneme sınavı eklenmiştir.
Yayınevimiz, bütüncül bir anlayış içerisinde, KPSS TEMEL KİTAP (Genel Yetenek Genel Kültür)'ın yanı sıra sınavlara daha fazla soru ile hazırlanmanız, derinlemesine konu anlatımıyla donanımızı geliştirmeniz için Nobel Akademi (5'i genel yetenek genel kültür ve 6'sı da eğitim bilimleri olmak üzere toplam 11 kitaplık seri), Yaprak Testler (Genel Yetenek, Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri) ve Deneme Sınavları (10+2 Genel Kültür Genel Yetenek deneme sınavı, 10+2 Eğitim Bilimleri deneme sınavı) yayımlamaktadır. NOBEL AKADEMİ Yayın Grubu olarak hazırlamış olduğumuz ALES, DGS, KPDS ve ÜDS sınavları ile ilgili yayınlarımızdan da yararlanabilirsiniz. 
Sınava hazırlık süresince engin tecrübesi ve kanıtlanmış başarısıyla sizlere kılavuzluk etmeye çalışan NOBEL Yayınevi ailesi olarak bizler, başarılarınızı kendi başarımız olarak görmekteyiz. Her zaman olduğu gibi bu süreçte de her türlü desteği bütün olanaklarımızla vermeye hazırız.
Başarılar dileriz.

 /p
Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 50₺ ve üzerinde olmalıdır.
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin17,43 ₺17,43 ₺
2 Taksit8,72 ₺17,43 ₺
3 Taksit5,81 ₺17,43 ₺
4 Taksit4,36 ₺17,43 ₺
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin17,43 ₺17,43 ₺
2 Taksit8,72 ₺17,43 ₺
3 Taksit5,81 ₺17,43 ₺
4 Taksit4,36 ₺17,43 ₺
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin17,43 ₺17,43 ₺
Kampanyalarımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olabilirsiniz.
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. Kültür Mah. Mithatpaşa Cad. No : 74 B- 01/02 Kızılay / Çankaya / Ankara
    2023 Copyright ©atlaskitap.com
    Tüm hakları saklıdır | Kredi kartı bilgileriniz 256Bit SSL sertifikası ile güvende.
  • Troy
  • Card Finans
  • Word Card
  • Bonus Card
  • Maximum Kart
  • PTT
  • Havale
  • Master Card
  • Visa Card

Mesajınız iletildi

En kısa sürede size dönüş yapılacaktır