Sitemiz hakkında görüşlerinizi bildirmek ister misiniz?
Sitemizi değerlendiriniz
Görüş ve Önerileriniz
kapat
Sepetinizdeki tüm ürünler silinecek. Onaylıyor musunuz?
Toplam Tutar0,00₺
Sepete Git
Sekiz Deniz Yaylası Yeni Bir Dünya

Sekiz Deniz Yaylası Yeni Bir Dünya

Nobel Akademik Yayıncılık

Barkod
9786053952848
ISBN
978-605-395-284-8
Sayfa Sayısı
216 Sayfa
Ürün Ebatı
105x195
Dil
Türkçe,
Cilt Durumu
Ciltsiz
Baskı Sayısı
1
Basım Yılı
0.2009
Kitap Boyutu
Normal Boy
Yazar
0 Yorum
%19
indirim
105,00
85,05
Kazanılan Puan: 255 NP 24 saatte kargoda 21,26₺'den başlayan taksit avantajı
Teslimat Seçenekleri
Şimdi sipariş verin 24 saatte kargolansın
Sepet tutarı 200₺ ve üzeri olan siparişlerinizde kargo ücretsiz
Kargo ödeyen kitaplardan birini sepetine ekle tüm siparişin ücretsiz kargo olsun.
Kargo ödeyen kitaplar için tıklayın.
Favorilere Ekle
Paylaş
Kitap Hakkında
Ödeme Seçenekleri
Yorumlar
Yirmi birinci yüzyılı daha doğru bir  şekilde yorumlayabilmemiz için öncelikle içinden çıktığımız yüzyılda meydana gelen olayları iyi analiz etmemiz gerekmektedir.
En genel hatları ile baktığımızda yirminci yüzyılda Batılı zihniyetler uygulamaya koydukları politikalarla, hem sanayi devrimi sonucu elde ettikleri büyük imkânlar ve teknolojik yenilenmenin verdiği maddi üstünlüklerini kullanarak hem de söz konusu politikaları uygulamada kendilerine en büyük engeli oluşturan Osmanlı’nın içyapısında çıkardıkları kargaşalarla, Osmanlı’yı temel zihniyetiyle beraber tümden bertaraf etmek ve bunun sonucunda kendilerine yeni pazarlar ve sömürgeler açmak için insanoğlunu dünya savaşlarına sürüklemekten çekinmediler. Savaş sonrası, kendi menfaatlerine uygun olarak kurdukları küresel ekonomipolitik yapılandırmayı her şeye rağmen bugün hâlâ korumaya çalışmaktadırlar. 1990’lı yıllarla birlikte, “Doğu Bloğu“nun dağılması sonucunda ortaya tek kutuplu bir dünya çıktı. Bütün dünya, “Batı Bloğu“nun zaferle çıktığı bu Soğuk Savaş döneminden sonra, dünyanın çok daha güvenli, barışçıl ve huzur içerisinde olacağını düşünüyordu. Ancak, çok kısa sürede, bu beklentileri boşa çıkaracak gelişmeleri hep birlikte yaşadık. Batı zihniyeti, “Yeni Dünya Düzeni“ sloganı ile dünyayı kendi çıkarlarına göre yeniden şekillendirme projesini yaklaşık yüzyıl sonra bir kez daha uygulamaya koydu. Halbuki bizler, “ya bizimlesin ya da karşımızdasın“ şeklinde özetlenen ve bize empoze edilen bu Yeni Dünya Düzeni projesini kabullenmek mecburetinde değiliz.
Ülkemiz ve insanlarımız tarihte olduğu gibi bugün de emperyalizme karşı topyekün mücadele edebilecek güce ve müktesebata sahip bir ülkedir. Yer altı ve yer üstü zenginlikleri, genç insan potansiyeli, bilgi, hikmet ve tecrübe birikimiyle, kısaca sahip olduğu maddi ve manevi gücüyle bu mücadeleyi kazanabilecek bir ülkedir.
Bölgeye yönelik olarak ortaya koyabileceğimiz projeler, ilkeler ve değerler ile ülkemizi ve bölgemizi yeniden cazibe merkezi hâline getirebiliriz. Bölgemizde kurulacak ve uygulamalarıyla tüm dünyaya örnek olacak yeni bir ekonomipolitik düzen, bütün dünyayı baştan aşağı değiştirebilecek potansiyeli de beraberinde taşır. Herkes için adalet temeli üzerine Yeni Bir Dünya kurmak mümkündür. Savaşın yerine barışın, çatışmanın yerine diyaloğun, sömürünün yerine adil bölüşümün, çifte standardın yerine adaletin, tekebbürün yerine eşitliğin, baskı ve işgallerin yerine insan haklarının esas alınacağı Yeni Bir Dünya’nın tüm insanlığa refah ve mutluluk getireceği muhakkaktır.
Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 50₺ ve üzerinde olmalıdır.
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin85,05 ₺85,05 ₺
2 Taksit42,53 ₺85,05 ₺
3 Taksit28,35 ₺85,05 ₺
4 Taksit21,26 ₺85,05 ₺
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin85,05 ₺85,05 ₺
2 Taksit42,53 ₺85,05 ₺
3 Taksit28,35 ₺85,05 ₺
4 Taksit21,26 ₺85,05 ₺
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin85,05 ₺85,05 ₺
Kampanyalarımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olabilirsiniz.
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. Kültür Mah. Mithatpaşa Cad. No : 74 B- 01/02 Kızılay / Çankaya / Ankara
    2023 Copyright ©atlaskitap.com
    Tüm hakları saklıdır | Kredi kartı bilgileriniz 256Bit SSL sertifikası ile güvende.
  • Troy
  • Card Finans
  • Word Card
  • Bonus Card
  • Maximum Kart
  • PTT
  • Havale
  • Master Card
  • Visa Card

Mesajınız iletildi

En kısa sürede size dönüş yapılacaktır