Sitemiz hakkında görüşlerinizi bildirmek ister misiniz?
Sitemizi değerlendiriniz
Görüş ve Önerileriniz
kapat
Sepetinizdeki tüm ürünler silinecek. Onaylıyor musunuz?
Toplam Tutar0,00₺
Sepete Git

Keşfettiğimiz Dünya

Feniks Yayınları

Barkod
9786054726462
ISBN
978-605-472-646-2
Sayfa Sayısı
384 Sayfa
Ürün Ebatı
14 x 21 (cm)
Dil
,
Cilt Durumu
Ciltsiz
Baskı Sayısı
1
Basım Yılı
11.2014
Kitap Boyutu
Normal Boy
Yazarlar
0 Yorum
%23
indirim
384,00
295,68
Kazanılan Puan: 885 NP Yaklaşık 1-3 iş gününde temin 73,92₺'den başlayan taksit avantajı KARGO BEDAVA
Teslimat Seçenekleri
Sepet tutarı 200₺ ve üzeri olan siparişlerinizde kargo ücretsiz
Kargo ödeyen kitaplardan birini sepetine ekle tüm siparişin ücretsiz kargo olsun.
Kargo ödeyen kitaplar için tıklayın.
Favorilere Ekle
Paylaş
Kitap Hakkında
Ödeme Seçenekleri
Yorumlar

1970’lerin Bombay’indaki üniversite arkadaşları Armaiti, Laleh, Kavita ve Nishta etle tırnak gibiydi. Cesaretli ve alışılmadık bir tarza sahip olan bu kızlar, otoriteye meydan okudu ve daha iyi bir dünya için savaştı. Ancak geçen otuz yıl zarfında, günlük telaşlar ve hayatın her birini farklı bir yere sürüklemesiyle beraber bir zamanlar paylaştıkları devrimcilik ateşinin ailelerinin etkisiyle azaltılması sonucunda birbirlerinden koptular. Herkesi altüst eden yıkıcı haberin gelmesiyle birlikte birlikte dört arkadaşın yolu tekrar kesişecektir. Amerika’ya taşınmış olan Armaiti, ölümcül bir beyin tümörü dolayısıyla sayılı günlerinin kaldığını öğrenince ardında bıraktığı eski dostlarını son bir kez daha görmek ister. Laleh için bu yeniden buluşma gerçekleştirilememiş hayallerin ve dile dökülmemiş suçlulukların acı-tatlı bir hatırlatıcısı, Kavita için yasaklı bir tutkunun itirafıdır. Nishta için sert, tutucu bir kocadan kaçıp özgürlüğe kavuşma vaadiyken; Armaiti için bir kabulleniş eylemidir, kendi koşullarına göre işleri oluruna bırakmaktır.

Keşfettiğimiz Dünya, dikkat çekici yazar Thrity Umrigar’ın kaleme aldığı büyüleyici bir şaheser niteliğinde. Umrigar bir yandan arkadaşlığın ebedi bağlarını ve aşkın hayatı değiştirmedeki gücünü keşfederken diğer yandan da modern Hindistan’ın unutulmaz bir portresini sunmaktadır.

“Umrigar, karakterlerinin merak uyandıran hikayelerini günümüz Hindistan’ına hakim olan politik ve dini güçlerin yer aldığı bir ortamda kurgulamak konusunda ustadır. Gençliğin idealizmini ve umutlarını keşfetmek ve bunları otuz yıl sonra yaşanmış hayatların gerçeklikleriyle karşılaştırmak cesaret istemektedir. Umrigar bu önemli konuları hünerli bir biçimde ve hiçbir önyargı içermeksizin ele almaktadır.”
-Washington Post

“Keşfettiğimiz Dünya, inandırıcılığı ve ince ayrıntıları bakımından baş döndürücü bir roman. Dostluk, kayıplar ve orta yaşın tüm pişmanlıkları üzerine kurulmuş, pek çoğumuz için bir bakıma hayatımızı yeniden yaratabilmenin geç olmadığını fark etmemize dair bir roman olan Keşfettiğimiz Dünya, güçlü bir yazım diline sahiptir.”
-Boston Globe

“Umrigar’ın yazarlığının akıcı ustalığı sayesinde kadın karakterlerinin dördü de okur için büyük önem taşıyacaktır (ayrıca okurlarda çağrışımlar yaratacak, onları düşündürecek ve onlara ilham kaynağı olacaktır). Keşfettikleri dünya (aynı şekilde düşündürücü ve aydınlatıcı) ünlenecek, tartışılacak ve daima hatırlanacaktır.”
-Huffington Post

“Keşfettiğimiz Dünya sürükleyici ve yankı uyandırıcı.”
-Cleveland Plain Dealer

“Umrigar dostluk, sadakat ve aşkın gücü üzerine derin düşünceler ifade ederken modern Hindistan’ın canlı bir portresini betimlemektedir. Önceki çalışmalarında olduğu gibi, Keşfettiğimiz Dünya da dokunaklı ve çağrışımcı, acı ve tatlı hikayelerle dolu bir roman.”
-Booklist (yıldızlı eleştiri)

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 50₺ ve üzerinde olmalıdır.
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin295,68 ₺295,68 ₺
2 Taksit147,84 ₺295,68 ₺
3 Taksit98,56 ₺295,68 ₺
4 Taksit73,92 ₺295,68 ₺
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin295,68 ₺295,68 ₺
2 Taksit147,84 ₺295,68 ₺
3 Taksit98,56 ₺295,68 ₺
4 Taksit73,92 ₺295,68 ₺
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin295,68 ₺295,68 ₺
Kampanyalarımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olabilirsiniz.
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. Kültür Mah. Mithatpaşa Cad. No : 74 B- 01/02 Kızılay / Çankaya / Ankara
    2023 Copyright ©atlaskitap.com
    Tüm hakları saklıdır | Kredi kartı bilgileriniz 256Bit SSL sertifikası ile güvende.
  • Troy
  • Card Finans
  • Word Card
  • Bonus Card
  • Maximum Kart
  • PTT
  • Havale
  • Master Card
  • Visa Card

Mesajınız iletildi

En kısa sürede size dönüş yapılacaktır