Sitemiz hakkında görüşlerinizi bildirmek ister misiniz?
Sitemizi değerlendiriniz
Görüş ve Önerileriniz
kapat
Sepetinizdeki tüm ürünler silinecek. Onaylıyor musunuz?
Toplam Tutar0,00₺
Sepete Git

Genç Kalma Sırları

Koridor Yayıncılık

Barkod
9799759994081
ISBN
979-975-999-408-1
Sayfa Sayısı
492 Sayfa
Ürün Ebatı
14 x 20 (cm)
Dil
,
Cilt Durumu
Ciltsiz
Baskı Sayısı
Basım Yılı
.
Kitap Boyutu
Normal Boy
Yazarlar
0 Yorum
%22
indirim
20,37
15,89
Kazanılan Puan: 45 NP 3,97₺'den başlayan taksit avantajı
Teslimat Seçenekleri
Sepet tutarı 200₺ ve üzeri olan siparişlerinizde kargo ücretsiz
Kargo ödeyen kitaplardan birini sepetine ekle tüm siparişin ücretsiz kargo olsun.
Kargo ödeyen kitaplar için tıklayın.
Favorilere Ekle
Paylaş
Kitap Hakkında
Ödeme Seçenekleri
Yorumlar

Neden 60 yaşındayken kendinizi 35 yaşındaymış gibi hissetmeyesiniz?
Bugün binlerce insan beş yıl önce olduğundan daha gençler. Bu nasıl mümkün olabilir? Prof. Dr. Michael Roizen'in başarılı kitabı, yaşlanmayı tersine çevirmeyi sağlayan birtakım öneriler sayesinde, daha önce takvim yaşlarından çok daha yaşlı yaşayan insanlar, şimdi biyolojik yaşlarından yirmi dokuz yılı çıkardılar. İlk yayınlanışından bu yana, 10 milyondan fazla insan RealAge testine katıldı ve binlerce insan yaşamlarını değiştirdiği için Prof. Roizen'e teşekkür etti; kendilerini daha sağlıklı, daha genç ve daha enerjik yapan değişimleri yaratmalarını sağladığı için.

Son birkaç yıldır, Prof. Roizen ve ekibindekiler, yaşlanma süreci konusunda çok daha fazla şey öğrendiler. Kitap, yakın zamanda elde edilen önemli tıbbi bulgulara, damarlarınızdaki iltihaplanmalar, stres azaltma, kronik hastalıklarla başa çıkma, hormon değişimi terapisi ve yaşlanmayı geciktirmek için başvurabileceğiniz diğer çeşitli yöntemlerle ilgili önemli yeni araştırmalara dayanıyor. Vitaminler ve besin tabletleriyle ilgili en son gelişmeler hakkında da bilgiler bulacaksınız; hangileri yaşlanmayı geciktirir, hangileri yaşlanmayı hızlandırır, belli ilaçları kullanıyorsanız hangilerinden uzak durmalısınız ve hangilerinden ne kadar kullanmalısınız? Roizen, size kendinizi daha yaşlı hissettiren hastalıkların yüzde 80'inin gelişimini geciktirebilmeniz ve hatta bazen önleyebilmeniz için işe yarayacak yetmişten fazla yöntem öneriyor. Örneğin, kahve veya doğru türde ve doğru miktarlarda yenen çikolata, damarlarınızı, eklemlerinizi ve hafızanızı koruyabilir ve iltihaplanmaları, damar tıkanıklıklarını engelleyebilir. Ama diğer yandan, yanlış türde ve gereğinden fazla ya da az yenen çikolata, gereksiz yaşlanmaya, enerji kaybına yol açabilir; çok fazla alınan A vitamini gibi. RealAge, her tercihin ve alışkanlığın yıl olarak karşılıklarını size söyleyerek, hayatınızı daha anlamlı, rahat, genç, sağlıklı ve enerjik kılacak tercihleri daha kolay yapmanızı sağlıyor.

İstatistiklerden veya bulgulardan daha etkili bir diğer özellik, kitap boyunca sunulan gerçek hikayeler; RealAge programını izleyerek kendilerini biyolojik açıdan gençleştiren, daha mutlu ve daha sağlıklı hayatlar yaşayan insanların başarı hikayeleri! Bu kitapla, okurlar biyolojik yaşlarını tersine çevirerek kendilerini olduklarından daha genç hissedebilecek, daha genç görünebilecekler; çünkü öyle olabilecekler.
RealAge Devrimi'ne katılın ve gençleşin!

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 50₺ ve üzerinde olmalıdır.
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin15,89 ₺15,89 ₺
2 Taksit7,94 ₺15,89 ₺
3 Taksit5,30 ₺15,89 ₺
4 Taksit3,97 ₺15,89 ₺
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin15,89 ₺15,89 ₺
2 Taksit7,94 ₺15,89 ₺
3 Taksit5,30 ₺15,89 ₺
4 Taksit3,97 ₺15,89 ₺
Taksit Sayısı Aylık Tutar(₺) Toplam Tutar(₺)
Peşin15,89 ₺15,89 ₺
Kampanyalarımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olabilirsiniz.
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. Kültür Mah. Mithatpaşa Cad. No : 74 B- 01/02 Kızılay / Çankaya / Ankara
    2023 Copyright ©atlaskitap.com
    Tüm hakları saklıdır | Kredi kartı bilgileriniz 256Bit SSL sertifikası ile güvende.
  • Troy
  • Card Finans
  • Word Card
  • Bonus Card
  • Maximum Kart
  • PTT
  • Havale
  • Master Card
  • Visa Card

Mesajınız iletildi

En kısa sürede size dönüş yapılacaktır